AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS FURNACE

Description

Polimerizimi i furrës deri te mbajtësja e derdhjes.
Ideale për materialet fotosensitive dhe rrëshirën. Stili i ri i dizajnit MS.
I dhuruar me kohëmatës 120-180s
Sirtari rrëshqitës (140x140mm) përmban brenda 3 modeleve.

fuqia: 36 W
pesha: 3 kg
dimensionet: 22×25,5×11 cm
specifika të tjera: 380 NM
rekomandohet për: laboratorë të vegjël, laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish