AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS MIXER

Description

Mikser përdoret për çdo lloj suvaje, silikoni dhe veshjeje.
Punon në mungesë të ajrit.
Të dhuruara nga proza elektronike cikle të planifikuara: 10 të parapërgatitura për suva, 10 për alginat dhe 10 për veshje.
Lehtë për të regjistruar çdo lloj kohëzgjatjeje të kohës së përzierjes.
E disponueshme me rrotullim fiks dhe me një drejtim dhe me shpejtësi të rregullueshme dhe version të rrotullimit të përmbysur gjithashtu.
Ne sugjerojmë një mbështetje për tavolinë ose mur.
Përmirësoni kupat me filtër nga 200 cc në 2000 cc.

Presioni: 0,85 bar
fuqia: 140 W
pesha: 10 kg
dimensionet: 16x22x61 cm
specifika të tjera: 400RPM 12N/M
rekomandohet për: laboratorë të vegjël, laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish