AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS QUEEN Polymerisator

Description

Polimerizues me presion për kurora dhe ura.
Siguri dhe dizajn i mirë me dhomë të dyfishtë çelik inox 14cm
Koha e polimerizimit të kontrollit të mikroprocesorit me precizion të lartë (1 min-99min) dhe temperatura (40-125),
i rregullueshëm për sistem të nxehtë dhe të ftohtë.
Ciklet e plota automatike të vendosura nga një ekran dixhital i lehtë dhe profesional.
Kullimi manual ose automatik i ujit me valvul elektromagnetike.

fuqia: 1220 W
pesha: 13 kg
dimensionet: 31x35x26 cm
rekomandohet për: laboratorë të vegjël, laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish