AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS SANDY Sandblaster

Description

MS SANDY mund të vendoset me 1, 2 ose 3 rezervuarë të personalizueshëm dhe me sistem riciklimi. Riciklimi ju lejon të kurseni gërryes dhe të merrni fuqi më të madhe shpërthyese për spërkatjen e trashë. Presioni i punës mund të kontrollohet nga rregullatori i presionit. Rëra e mbledhur ripërdoret përmes një gryke me diametër 4 mm. Funksionon me dy pedale të ndryshme: njëra për spërkatje të trashë, tjetra për pastrim me rërë me mikro. Është e nevojshme të lidhni rërën me një aspirator duke përdorur vrimën në anën e kabinës.

Veçoritë
Punë e lehtë dhe e rehatshme
Sistem i shkëlqyer nxjerrjeje
Procesi i saktë i pastrimit me rërë
Kontroll i lehtë i rërës me pedale pneumatike
Dhoma e rërës me sistem ndriçimi LED 9W
Derë pleksiglas për punë të përditshme të sigurt dhe praktike.
Lehtë për t’u zëvendësuar.
Manometër për të shfaqur presionin

Fuqia 9 W
Diapazoni i madhësisë së kokrrës 80-90; 90-125; 150-250 μm
Pesha 17 kg
Përmasat 38 × 57 × 43 cm

AlbanianEnglish