AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS SMILE

Description

Mbulesa prej çeliku inox, e gjithanshme, e sigurt, e lehtë për t’u përdorur dhe shërbim përmes dizajnit inovativ të sistemit.
Komponentët elektrikë të ndarë nga tjetri për përdorim dhe shërbim të sigurisë së lartë.

kapaciteti: 5 l
Presioni: 4,5 bar
fuqia: 1500 W
pesha: 13 kg
dimensionet: 26x31x34 cm
rekomandohet për: laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish