AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS TRIMMER - TRM 18

Description

Versioni i tharë me trimer me elektrovalvë dhe disk bakelit. Ekziston edhe një version uji me disk diamanti.
MS-TRM-18 me motor të fuqishëm, dizajn të ri dhe model të ndërtuar solid.

fuqia: 1200 W
pesha: 24 kg
dimensionet: 34x44x35 cm
specifika të tjera: Shpejtësia 1400RPM, disku d.10
rekomandohet për: laboratorë të vegjël, laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish