AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

MS VIBRATOR

Description

Vibratorë me kontroll elektronik serik dhe dridhje vertikale perfekte të përdorur për një gamë të gjerë pikimesh.
Lëkundje uniforme, të qëndrueshme , i përshtatet shumë llojit të veshjes së derdhjes.
E disponueshme me veshje te ndryshme.

fuqia: 150 W
pesha: 5 kg
dimensionet: pjatë 23×14,5 cm
rekomandohet për: laboratorë të vegjël, laboratorë të mesëm, laboratorë të mëdhenj

AlbanianEnglish