AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Pajisja e Injektimit DEFLEX – Proteza

Description

Pajisja e Injektimit DEFLEX – Proteza
1. Pneumatike me furrë të integruar
Ndryshe nga injektorët manual, forca dhe shpejtësia e injektimit do të jenë gjithmonë të njëjta dhe nuk do të varen nga operatori që perdor pajisjet. Kjo siguron një cilësi të qëndrueshmërisë së injektuar në secilën protezë të injektuar.
2. Furra është e integruar me cilindrin pneumatik, i cili nuk është i nevojshëm për të lëvizur fishekun në vend, duke kursyer kohë dhe duke shmangur problemet e mundshme të injektimit, të cilat mund të lindin nga transferimi i fishekut.
3. Plotësisht automatike*
Vendoseni kapsulen, zgjidhni parametrat e dëshiruar dhe aktivizoni ciklin automatik. Sapo të përfundojë cikli, kapsula tashmë do të injektohet dhe do të jetë e disponueshme për një injeksion të ri.
4. *Zbatohet për modelet MAD1300 dhe MAD1400
5. *Modeli MAD1300 ka 7 programe të para-konfiguruara dhe 7 programe falas. Zgjidhni programin që korrespondon me materialin që do të injektohet, ose vendosni programe me porosi.
6. Kompakt, i lehtë për t’u instaluar, i lehtë për t’u përdorur
Injektorët MAD1300 dhe MAD1400 zënë një sipërfaqe prej 15cm x 30cm. Kërkon vetëm një kompresor ajri dhe qasje në një prizë elektrike. Manipulimi i pajisjes është jashtëzakonisht intuitiv.
7. Sistemi i rregullimit të kapsules funksionon me një lëvizje të vetme dhe një dorezë të vetme palosëse, duke kursyer kohë operacionale.
8. E fuqishme
Cilindri pneumatik u zhvillua me një diametër më të gjerë se ai konvencional, dhe ngre një forcë shtypëse prej 862 Kg 6.5 Kg/cm2 = 1900 lb në 92.5 PSI, duke e bërë atë më të fuqishmin në treg. Ky nuk është një detaj i vogël teknik, sepse ngjeshja më e madhe forcon cilësinë më të mirë të

injektimit, duke dhënë si rezultat materiale më kompakte molekulare, gjë që lehtëson punën e retushimit dhe marrjen e shkëlqimit pasues.
Ngrohja paraprake e shishes gjatë ciklit të injektimit.
9. Nuk kërkon që kapsula të nxehet paraprakisht në një furrë të veçantë. Ajo vendoset në majë të furrës në fillim të ciklit të ngrohjes dhe po merr temperaturën e duhur për të shmangur goditjen termike me materialin e injektuar.
10. Gjenerata e 6 -të e injektuesve Deflex
Modelet MAD1300 & MAD1400 janë gjenerata e 6-të e prodhuesit të injektorëve nga Deflex në historinë e tij 17-vjeçare. Produkt i një evolucioni të vazhdueshëm dhe një akumulimi të përvojës në fushën e specializuar të protezave të injektuara

AlbanianEnglish