AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Pasta Pressage (pa fluor)

Description

Pasta Pressage – pa shije – përdoret për pastrimin e sipërfaqes së dhëmbëve përpara zbardhjes ose aplikimit të bondeve ose silantëve të fisurave . Nuk përmban fluor, pasi kjo mund të dobësojë forcën e bondimeve dhe efektin zbardhues.

AlbanianEnglish