AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Peshore

Description

Peshore
1. Peshore me saktesi te larte
2. Eleminon problemet nga cilindrat e milimetruar
3. Tregues i sakte i sasise se materialeve qe do perzieni
4. Ekran me prekje dhe rezistent ndaj thyerjeve
5. Dimensions (W x H x D) 170 mm x 75 mm x 215 mm
6. Weight 1,1 kg
7. Voltage 100 – 240 V, ~ 50/60Hz, 0,3 A
8. Output Voltage 9 V
9. Amperage 500 mA
10. Power max. 4,5 W
11. Weigh range max. 2,0 kg

AlbanianEnglish