AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Pllaka Dylli

Description

Përshkrim
Duke përdorur këtë bosh CAD/CAM, ju mund të bluani modelet dhe kornizat tuaja të dyllit për formim.
Boshllëku është i disponueshëm në disa ngjyra dhe lartësi.

Informacioni i produktit “Tizian Blank Wax 98 x 16 mm”
Duke përdorur këtë bosh CAD/CAM, ju mund të bluani modelet dhe kornizat tuaja të dyllit për formim. Boshllëku është i disponueshëm në disa ngjyra dhe lartësi. Këto boshllëqe karakterizohen nga një përshtatje shumë e mirë e punës së mëvonshme.

Indikacionet: Mund të digjet si pjesë e teknikës së derdhjes gjatë prodhimit të restaurimeve provizore.

AlbanianEnglish