AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Pllaka Peek

Description

Përshkrim
Boshllëku i rrumbullakët CAD/CAM i bërë nga akriliku PEEK ju bën të mundur që të bluani kallëpët e modeleve pa metal dhe punën e teleskopit.

Informacioni i produktit “Tizian Blank PEEK 98 x 16 mm”
Boshllëqet e bluar të bëra nga keton polieter eter (PEEK) janë të përshtatshme në mënyrë ideale për prodhimin e dhëmbëve zëvendësues të lëvizshëm. Me kondicionimin e përshtatshëm të sipërfaqes, PEEK mund të vishen me kompozita të zakonshme rimeso.

Përfitimet për ju:
Karakteristikat e mira të rrëshqitjes, kështu që një zëvendësim ideal për elektrikimin galvanik
Rezistencë e lartë e pllakave
Elasticitet i lartë në modulin E të ulët
Pa MMA dhe peroksid benzoil
Rezistente ndaj thyerjeve dhe shumë rezistente ndaj kimikateve
E errët me rreze X
Mund të sterilizohet

AlbanianEnglish