AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Pllaka pmma

Description

Përshkrim
Teknologjia e smaltit plus: boshllëqe fluoreshente për prodhimin e kurorave dhe urave të përkohshme afatgjatë

Informacioni i produktit “Tizian Blank PMMA 20mm, ngjyra (A1)”
Sistemi estetik për akrilik të përkohshëm

Prodhoni kurora dhe ura të përkohshme afatgjatë me Tizian Blanks PMMA fluoreshente në 5 nuanca të veçanta. Ato dallohen me vetitë e tyre fizike të jashtëzakonshme.

Indikacionet:
restaurime të përkohshme afatgjata (deri në gjashtë muaj), të përshtatshme për rimeso me kompozit.

Përfitimet tuaja:
Gati për t’u përdorur në njësinë e bluarjes pa tharje
Koha e shpejtë e punës dhe kosto e ulët
Veti të shkëlqyera mekanike për periudha të gjata të përkohshme
Antagonist miqësor
Mbetje e ulët e monomerit

Të dhënat fizike:
Fortësia Vickers: 140 MPa
Forca në përkulje: Min. 125 MPa
E-moduli: 2500 MPa
Tretshmëria në ujë: 1,1 μg/mm3
Thithja e ujit: 21.2 μg/mm3
Monomeri i mbetur: 0,6%

AlbanianEnglish