AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Pllaka Zirkoni

Description

Përshkrim
Rezultatet estetike dhe të riprodhueshme në 7 nuanca VITA dhe në të bardhë, me translucencë 40% – 49%. Kursen kohë dhe para.

Informacioni i produktit “Tizian Blank 5.0 translucent”
E disponueshme në 7 nuanca VITA dhe në të bardhë, me translucencë 40% – 49%.

Indikacionet:
Kurora monolitike shumë estetike, plotësisht anatomike, kurora dhe ura të pjesshme me deri në 16 njësi, konstruksione sipër
Rekomandohet shumë për punë estetike të rimeso pjesërisht ose plotësisht

Përparësitë e boshllëqeve njëngjyrëshe parangjyrëshe
Pse të përdorni materiale të parangjyrosura? Aplikimi i një njollëje depërtuese, homogjene në material e largon nevojën për procese të tilla si zhytja, lyerja dhe tharja. Kjo jo vetëm që kursen kohë dhe përpjekje,
por gjithashtu ndihmon për të shmangur gabimet e mundshme manuale gjatë procesit të ngjyrosjes. Kjo zvogëlon kostot e prodhimit dhe klientët tuaj do të vlerësojnë cilësinë e ngjyrave të qëndrueshme dhe të riprodhueshme. Që nga materiali
vjen plotësisht i parangjyrë, madje edhe bluarja e mbarimit ose rregullimit nuk lë njolla të lehta, të cilat do të kishin një efekt negativ në pamjen e produktit të përfunduar.

Boshllëqet e zirkonit të parangjyrosura industrialisht janë të riprodhueshme. Materiali i parangjyrë është i butë në furrën tuaj të sinterimit dhe mbron përbërësit e saj nga dëmtimi. Njollat ​​e lëngshme me bazë acide mund të lëshojnë tym gjatë
procesi i sinterizimit i cili lë depozitime në elementët ngrohës të furrës dhe i kontaminon ato. Kjo mund të shkaktojë zbardhje të padëshirueshme dhe/ose humbje të tejdukshmërisë. Përdorimi i parangjyrë industrialisht
zirkonium siguron rezultate të qëndrueshme të ngjyrave.

Të përshtatshme për:
sistem frezimi i hapur me mbajtës bosh për boshllëqet e rrumbullakëta me diametër 98,5 mm

Materiali:
Zirkoni i tipit II, klasa 5 sipas DIN EN ISO 6872
Fortësi e mirë në përkulje prej > 1,150 MPa
Transparencë e lartë prej 40 %
Estetikë e lartë
Trashësia e murit të hollë për kurorat e vetme në zonën e dhëmbit të përparmë 0,4 mm dhe në zonën e pasme të dhëmbit 0,6 mm
Biokompatibile

AlbanianEnglish