AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

PrimeBond7

Description

Përshkrim
3 në 1: Etchant, Primer, Bonder – të gjitha në shishe! PrimeBond7 është një sistem ngjitjeje me një komponent që vetë-gërmohet, që trajtohet në dritë, i gjeneratës së 7-të.

Informacioni i produktit “PrimeBond7”
3 në 1: Etching, Primer, Lidhja në vetëm një hap direkt në gojën e pacientit tuaj!
PrimeBond7 është një ngjitës një komponentësh vetë-gërvishtës dhe ndriçues i gjeneratës së 7-të që lehtëson ngjitjen e kompoziteve standarde të mbushjes (p.sh. Capo Bulk Fill Plus ose Capo Slow Flow) në mënyrë të sigurtë dhe të besueshme me substancat natyrale të dhëmbëve në vetëm një hap. Kombinoni restaurimet indirekte të bëra nga kompoziti dhe qeramika (inlays, onlays, faneers ose kurora) me kompozitet luting me dritë-kurues dhe të dyfishtë. Një tregues shtesë i materialit është riparimi i mbushjeve të përbëra të thyera.
Ngjitësi mund të përdoret për teknikën e vetë-gdhendjes ose etch-it selektiv.

Indikacionet
Restaurime kompozite direkte, me dritë-kurues në dhëmbë natyralë
Restaurimet indirekte të bëra nga kompoziti dhe qeramika (inlays, onlays, faneers ose kurora) me kompozite luting me dritë-kurim dhe me dy-kurim (p.sh. Alphalink Cem)
Riparimi i mbushjeve të përbëra të thyera
E përputhshme me materialet standarde të përbëra që trajtojnë dritën

Përfitimet tuaja:
Lidhje e jashtëzakonshme, e qëndrueshme
I shpejtë dhe i lehtë: etchant, primer dhe agjent ngjitës në një shishe të vetme
I besueshëm dhe i sigurt: nuk ka rrezik të gërvishtjes së tepërt gjatë përdorimit të teknikës së vetë-gdhendjes
Formon një shtresë ngjitëse homogjene për të reduktuar ‘bashkimin’
Punë e pastër dhe përdorim ekonomik falë kontrollit optimal të rënies
Etching i butë (vlera e pH > 2) zvogëlon rrezikun e mbindjeshmërisë
Nuk ka nevojë për ftohje
Biokompatibilitet i mirë: pa TEGDMA dhe MMA

Vetitë fizike
Dentina e fortësisë së lidhjes: 26.0 MPa
Smalti i forcës së lidhjes: 24.0 MPa
Vlera e pH: > 2

Burimi: GDF Gesellschaft für dental Forschung Innovationen GmbH

AlbanianEnglish