AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Pro 55 3D Printer + Resin Bundle

Description

SprintRay Pro është printeri 3D desktop më miqësor, i fuqishëm dhe më i besueshëm në stomatologji.
Një madhësi piksel XY prej 55 mikronësh dhe Pixel Toning sjell saktësi lider në industri te Pro 55, duke e bërë atë të përsosur për punët që kërkojnë kufij të hollë si kurorat e përkohshme dhe përfundimtare, protezat hibride dhe më shumë.
Pro 55 është printeri ideal për klinikat ose laboratorët që specializohen në aplikime restauruese, duke reduktuar koston e trajtimit dhe kohën e dorëzimit duke përmirësuar rrjedhën tuaj të punës.

AlbanianEnglish