AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Pro 95 3D Printer + Resin Bundle

Description

Ne e bëmë SprintRay Pro printerin desktop më të përshtatshëm, të fuqishëm dhe të besueshëm në stomatologji.
Ai përmban një platformë 216 centimetra katrorë dhe shpejtësi printimi deri në 5 centimetra në orë për një rritje të jashtëzakonshme të produktivitetit.
Një ekran me prekje 7” me një kompjuter të fuqishëm në bord ofron një përvojë të lehtë dhe të besueshme. Dhe dizajni është i bukur dhe i qëndrueshëm, kështu që do të duket dhe do të funksionojë shkëlqyeshëm në praktikën tuaj për vitet në vijim.

AlbanianEnglish