AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

ReVeneer repair set

Description

Përshkrim
Set riparues qeramike për aplikime intraorale dhe ekstraorale. Seti përbëhet nga sistemi i lidhjes dhe kompoziti për rikonstruksionin e rimesove.

Informacioni i produktit “Set i riparimit ReVeneer”
Në shumicën e rasteve, grupi i riparimit ReVeneer ju kursen nga nevoja për të zëvendësuar kurorat ose urat. Kjo ju jep siguri. Estetikisht e këndshme, intraorale, jetëgjatë, e sigurt dhe pa acide.

Përfitimet:
Pa gërvishtje me acid (pa acid hidrofluorik ose acid fosforik)
Kjo bën të mundur aplikimin intraoral
Nuk ka silan si agjent lidhës
Fortësi jashtëzakonisht e lartë e lidhjes
Duhet pak kohë
Aplikim universal
Testuar dhe optimizuar në të gjitha qeramikët e zakonshëm (qeramika feldspat dhe qelqi, qeramika e presuar, dioksidi i zirkonit, oksidi i aluminit)
Mund të përdoret me llambat shëruese të disponueshme në treg (halogjen, LED, dritë plazma)
Aplikim i saktë për shkak të ngjyrës jeshile të ReVeneer Base.
Ndryshimi i ngjyrës nga jeshile në të pastër e bën procesin e kurimit të dukshëm dhe të verifikueshëm.

Seti i riparimit ReVeneer përbëhet nga:

1 shiringë (1 g) Baza ReVeneer
1 shishe (3 ml) Primer ReVeneer
12 tuba aplikimi (0,9 x 13 mm)
1 mbajtëse furçesh
6 furça të disponueshme
1 shiringë (3 g) dritë universale e errët
1 shiringë (3 g) e errët universale e errët
6 komplete të përbërjes A3.5 (0.3 g)
3 komplete të përbërjes A3 (0,3 g)
2 komplete të përbërjes A2 (0,3 g)
1 komplet i përbërë B2 (0,3 g)

AlbanianEnglish