AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Sebond Universal

Description

Përshkrim
Primer universal për ngjitjen e restaurimeve indirekte pothuajse në të gjitha punimet dentare. Ekonomik në përdorim.

Informacioni i produktit “Sebond Universal”
Sebond Universal është një abetare universale me një përbërës për lidhje të fortë ngjitëse midis materialeve ngjitëse siç është Alphalink Cem dhe restaurimeve indirekte të bëra nga qeramika e qelqit disilikat litium, dioksid zirkoniumi, metale të çmuara, metale jo të çmuara, titani, komponimi për Zirconia. Kombinimi i tij i tre metakrilateve të ndryshme, metakrilat silan, metakrilat i acidit fosforik dhe një metakrilat sulfid siguron ngjitje të fortë dhe afatgjatë në materialet indirekte të restaurimit.

Përparësitë:

I zbatueshëm universalisht: vetëm një primer për pothuajse të gjitha materialet e restaurimit dentar
Tepër ekonomike: Mjafton një shtresë e hollë
Koha e qëndrimit në të gjithë bordin prej 60 sekondash
Lehtë për tu trajtuar
Ngjitje e qëndrueshme, e sigurt
Opsioni i shpërndarjes ekonomike
Nuk përmban Bis-GMA, TEGDMA ose HEMA
Nuk kërkohet polimerizim i lehtë
Materiali me viskozitet të ulët siguron aplikim efikas dhe të shpejtë
Mund të ruhet lehtësisht në temperaturën e dhomës (nuk kërkohet ftohje)
Nuk ka nevojë për pajisje shtesë

AlbanianEnglish