AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Castable 2

Description

Rrëshira e derdhur e SprintRay ju lejon të printoni me shpejtësi modele për t’i përdorur për derdhje investimi.
Ky material është i lehtë për t’u punuar dhe nuk lë pas asnjë mbetje pas procesit të djegies.

• Lehtë për t’u punuar dhe jashtëzakonisht i saktë
• I përshtatshëm për derdhjen e kapëseve, nënstrukturave, kurorave dhe më shumë
• Digjet pastër pa mbetur asnjë mbetje pas djegies

AlbanianEnglish