AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Die and Model 2 Gray

Description

SprintRay Die & Model 2 përfaqëson një hap të madh përpara në materialet e modelimit dentar.
Ngjyra jonë e re gri ofron kontrast jashtëzakonisht të lartë ngjyrash për të ndihmuar në ilustrimin e detajeve.

• Përmirësimi i modulit të përkuljes dhe forcës
• Printoni deri në tetë modele të plota të harkut në vetëm 15 minuta
• Ngjyra dhe fundi fantastik që imiton gurin dentar
• Lehtë për t’u ndarë nga materialet termoformuese

AlbanianEnglish