AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Die and Model 2 Tan

Description

SprintRay Die & Model 2 përfaqëson një hap të madh përpara në materialet e modelimit dentar.
Ngjyra jonë e re e nxirë imiton gurin klasik dentar dhe nuk përmban pothuajse asnjë mpiksje pigmenti, që do të thotë se mund të shpenzoni më shumë kohë për printim dhe më pak kohë për përzierje.

• Përmirësimi i modulit të përkuljes dhe forcës
• Printoni deri në tetë modele të plota të harkut në vetëm 15 minuta
• Ngjyra dhe fundi fantastik që imiton gurin dentar
• Lehtë për t’u ndarë nga materialet termoformuese

AlbanianEnglish