AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Gingiva Mask

Description

Gingiva Mask është një material fleksibël por i fortë i destinuar për t’u përdorur në kombinim me materialet e modelit SprintRay për të imituar pamjen dhe ndjesinë e indit natyral të mishrave të dhëmbëve.
Maska Gingiva ka një rezistencë të lartë ndaj grisjes dhe është e lehtë për t’u shkurtuar për një planifikim optimal restaurues.

AlbanianEnglish