AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay IDB

Description

Materiali lidhës indirekt biokompatibël i SprintRay prodhon tabaka që i rezistojnë grisjes më mirë se produktet kryesore, kanë fleksibilitet ideal dhe saktësi të jashtëzakonshme.
Kjo rrëshirë është projektuar për printimin dentar 3D të IDB, duke e bërë procesin të shpejtë dhe me kosto efektive.

• Material biokompatibël, në përputhje me FDA-në
• Rezistencë e shkëlqyer ndaj këputjes
• Material fleksibël për vendosje të lehtë

AlbanianEnglish