AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay IDB2

Description

Rrëshira SprintRay Indirect Bonding 2 përmban rezistencë shembullore ndaj këputjes dhe tejdukshmëri, duke e bërë atë të përsosur për vendosjen e shpejtë të kllapave.

Biokompatibile
Materiali në përputhje me FDA
Rezistencë e lartë ndaj këputjes, fleksibilitet dhe tejdukshmëri
Formula e përmirësuar për vendosje të saktë

AlbanianEnglish