AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay NightGuard Firm

Description

Jepni me shpejtësi splincat e forta dhe estetike me SprintRay NightGuard Firm.
Ky material biokompatibël i printimit 3D është tepër i fortë dhe printon 20% më shpejt se
konkurrencë, duke i lejuar mjekët të krijojnë një mbrojtës okluzal afatgjatë që ka një pamje të shkëlqyer dhe është i lehtë për t’u lustruar dhe pastruar.

Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj konsumit
Estetikë e shkëlqyer me nuancë blu
Deri në 20% më shpejt se materialet konkurruese

AlbanianEnglish