AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay NightGuard Flex

Description

I projektuar dhe formuluar për të krijuar mbrojtësin okluzal më të shpejtë, më të rehatshëm të printuar 3D në stomatologji, NightGuard Flex bëhet elastik në temperaturën e trupit dhe është plotësisht pa shije.
Ky material biokompatibël* i printimit 3D e bën të lehtë mbrojtjen e më shumë buzëqeshjeve me më shumë se 2 herë shpejtësi printimi më të shpejta dhe më pak mbështetje.

Dorëzimi i thjeshtë me ngrohje
> 2x shpejtësi më të shpejtë printimi
Të rehatshme dhe pa shije

AlbanianEnglish