AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay OnX - Bleach

Description

SprintRay OnX është një rrëshirë nanoqeramike hibride e klasit II për printim 3D për prodhimin e dhëmbëve të protezave.
SprintRay OnX përmban një kombinim optimal të tejdukshmërisë dhe tejdukshmërisë për të imituar dhëmbët natyralë.
Me përmbajtje qeramike lider në industri, SprintRay OnX do t’u japë pacientëve tuaj diçka për të buzëqeshur.

• 1-rë rrëshirë restauruese plotësisht radiopake e printuar 3D
• Përmbajtje e lartë qeramike e kondensuar
• Jashtëzakonisht estetike dhe e lehtë për t’u karakterizuar

AlbanianEnglish