AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Pro Wash/Dry

Description

SprintRay Pro Wash/Dry është sistemi i parë plotësisht i automatizuar, me dy faza të larjes dhe tharjes, i ndërtuar për të ofruar shpejtësinë, pastërtinë dhe lehtësinë e përdorimit të kërkuar nga klinika dentare moderne e printimit 3D.
Pro Wash/Dry përdor një metodë të patentuar për të trazuar dhe pastruar pa zhytje të plotë.
Rezultati: pjesë më të pastra, më pak mbeturina dhe rrjedha më e shpejtë e punës.

AlbanianEnglish