AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Splint

Description

Rrëshira mbrojtëse okluzale dhe splinta biokompatibile kanë forcë më të lartë në përkulje në krahasim me materialet e tjera kryesore të printimit 3D të splintës.
Forca superiore në përkulje lejon pjesë të qëndrueshme me një shans më të ulët të thyerjes gjatë përdorimit normal.

• Material biokompatibël, në përputhje me FDA-në
• Forca përkulëse e kategorisë
• Veti mekanike superiore

AlbanianEnglish