AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Study Model White 2

Description

SprintRay Study Modeli i bardhe 2 është një formulim i veçantë materiali që ofron ngjyra të jashtëzakonshme, qartësi dhe shpejtësi prodhimi, duke e bërë atë të përsosur për prezantimin e pacientit.
Wow pacientë me modele dhe dyll për të njëjtën vizitë
20% më shpejt; printoni modele me hark të plotë në vetëm 18 minuta
Ngjyrë e bardhë e pastër, edhe pas pjekjes

AlbanianEnglish