AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Surgical Guide 2

Description

Për të përfituar plotësisht nga operacioni i implantit të udhëhequr, është e rëndësishme të keni një udhëzues që i reziston frakturave dhe shtrembërimit.

SprintRay’s Surgical Guide 2 ka forcë përkuljeje dhe modul më të lartë përkuljeje sesa markat konkurruese, plus viskozitet të ulët për përzierje të lehtë.

• Material biokompatibël, në përputhje me FDA-në
• I reziston përkuljes dhe thyerjes gjatë përdorimit
• Lehtë për t’u përzier në krahasim me formulat e mëparshme

AlbanianEnglish