AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Surgical Guide 3

Description

Surgical Guide 3 është materiali udhëzues i implantit më i shpejtë dhe më i qëndrueshëm që ka bërë ndonjëherë SprintRay.
Duke shfaqur përmirësime në forcën e përkuljes dhe modulin kundrejt Udhëzuesit Kirurgjik 2, ju mund të vendosni me siguri implante me këtë rrëshirë biokompatibile të përputhshme me FDA-në.
Plus, shpejtësitë e përmirësuara të printimit reduktojnë më tej kohën e operacionit, duke përmirësuar fleksibilitetin dhe duke ofruar një përvojë superiore të pacientit.

• Rrëshira udhëzuese kirurgjikale SprintRay më e shpejtë ndonjëherë
• Pamje e qartë dhe estetike pas autoklavimit
• Përmirësimi i modulit të përkuljes dhe forcës

AlbanianEnglish