AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

SprintRay Try-In

Description

Protezat dixhitale reduktojnë numrin e takimeve të nevojshme për vendosjen e protezave
Materiali provë biokompatibël i SprintRay mund të printohet me shpejtësi për të kontrolluar regjistrimin e pickimit dhe mbylljen e protezave.
Ky material mund të printohet si monolit ose si një pllakë bazë e kombinuar me konfigurim individual të dhëmbëve për fleksibilitet maksimal.

• Material biokompatibël në përputhje me FDA
• Lejon përsëritjen e shpejtë dhe me kosto efektive të protezës proteze
• Mund të karakterizohet dhe përdoret si protezë e përkohshme afatshkurtër

AlbanianEnglish