AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Temdent set classic (Rezine per dhembet provizor)

Description

Përshkrim
Prodhoni kurora dhe ura të përkohshme me Temdent Classic. Një akrilik vetë-kurues në bazë PMMA me vetëm 0,8% monomer të mbetur.

Informacioni i produktit “Temdent set classic”
Temdent Classic është një material i bazuar në PMMA për kurora dhe ura të përkohshme. Për shkak të vetive të shkëlqyera fizike, materiali është gjithashtu i përshtatshëm për ndërtime me hapësirë të gjerë. Temdent Classic është vetë-kurues me vetëm 0,8 % monomer të mbetur.

Përfitimet:

Aplikim i shpejtë, i lehtë dhe i sigurt
Koha e shkurtër e kurimit
Ngjyrat mund të përzihen për individualizim
Largim i lehtë nga dhëmbi i përgatitur për shkak të fazës elastike
Rezistenca ekstreme ndaj thyerjes e bën materialin të përshtatshëm për konstruksione me hapësirë të gjerë
Stabilitet i jashtëzakonshëm i ngjyrave

Vetitë fizike:

E-moduli: 2.300 MPa
Forca në përkulje: 90 MPa
Fortësia e Vickers: 140 MPa

Përmbajtja:

100 ml lëng
100 g temdent pluhur dritë
100 g pluhur temdent i errët

AlbanianEnglish