AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Tizian 1.5 Pro milling machine

Description

Numri i porosisë: 525214

Informacioni i produktit “Makina bluarëse Tizian 1.5 Pro”

Sistemi fleksibël i bluarjes në hapësirat më të vogla!

Dizajni jashtëzakonisht i qëndrueshëm i trupit të derdhur me një bllok lehtëson përpunimin e saktë në formë të rrumbullakët bosh dhe blloku. Dimensionet e vogla të makinës dhe teknologjia e njëkohshme me 5 boshte ofrojnë një raport unik të madhësisë dhe funksionalitetit të makinës. Tizian 1.5 Pro dallohet nga performanca e tij për laboratorin tuaj – ejani ta shihni vetë!

Performancë më e mirë, fleksibilitet maksimal dhe gamë e zgjeruar aplikimi me kërkesa minimale për hapësirë
Një raport i jashtëzakonshëm i fuqisë, shpejtësisë dhe saktësisë – kjo është ajo që ofron boshti i fuqishëm me frekuencë të lartë me 750 W dhe 100,000 rpm. Falë sistemit të shtrëngimit të shpejtë, sistemet e ndryshme mbajtëse mund të ndryshohen shpejt dhe lehtë – duke ruajtur të njëjtën saktësi. Prandaj, kalibrimet që kërkojnë kohë janë të panevojshme.

Fleksibilitet i pakufizuar në bluarje dhe bluarje

Falë një këndi përpunimi deri në 360°/130° (boshti A/boshti B), sistemi është në gjendje të zotërojë edhe detyrat më të vështira pa përpjekje. 10 foletë e veglave rrisin gjithashtu fleksibilitetin e Tizian 1.5 Pro të ri.

Pikat kryesore teknike:

kalibrim automatik*
funksioni i automatizuar i pastrimit*
përpunimi i metaleve **
Mundësia e bluarjes-bluarjes-përpunimit
trup i ri, i mbyllur i derdhur me një bllok për qëndrueshmëri dhe saktësi më të lartë
nuk kërkohet kompjuter i jashtëm
kapëse C e mbajtëses bosh gjysmë të hapur (opsionale)
jonizues i përfshirë
saktësi e lartë për shkak të kompensimit të integruar të temperaturës
përpunim opsional i lagësht ose i thatë
Minimumi i ajrit të ngjeshur të jashtëm, kërkohet vetëm 3 bar
periudha e shkurtër e amortizimit
gjurmë minimale

*në përgatitje | **përpunim i kufizuar i metaleve në përgatitje

AlbanianEnglish