AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Tizian Blank NEM 98 x 8 mm

Description

Bosh i rrumbullakët CoCr për frezimin e kurorave, urave dhe shufrave. Lexoni për më shumë informacion në lidhje me vetitë e rimesimit të qeramikës dhe zonat e tjera treguese.

Informacioni i produktit “Tizian Blank NEM 98 x 8 mm”
Tizian Blanks NEM janë bërë nga një aliazh biokompatibël jo i çmuar në bazë të CoCr. Boshllëqet janë pa nikel dhe berilium.

Mullini kurorat dhe urat tuaja nga Tizian Blanks NEM. Formuesit e oksidit lidhës veçanërisht të përshtatshëm sigurojnë një lidhje optimale prej metali qeramike. Fortësia e tij Vickers prej 320 HV10 e bën materialin CoCr të lehtë për t’u bluar dhe lustruar.

Indikacionet:

Kurora dhe ura të rimesohen me qeramikë
Inlays dhe onlays
Abatmentet
Restaurime speciale si ura konsolore ose pjesë lidhëse: përgjegjësia e dentistit që merr pjesë (vlerësimi i përgjegjësisë)
Përfitimet tuaja:

Cilësi homogjene
Cilësi e shkëlqyer e sipërfaqes
Fortësia ideale e Vickers (275 HV10)
Pa molibden për një lëvizje të qetë të kurorave teleskopike
Heqja e materialit të pastër për një jetë të gjatë shërbimi të mullinjve
Vlera e qëndrueshme CTE për rimeso të sigurt
Të dhënat teknike:

Dendësia: 8.3 g/cm³
E-moduli: 190 GPa
Fortësia e Vickers: > 275 HV10
Pika e shkrirjes (solidus/liquidus): 1390 / 1415 °C
Vlera CTE (25-500 °C): 14,5 10-6K-1
Zgjatimi në thyerje: 10 %

AlbanianEnglish