AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Tizian Cut 5.2 Advanced milling system

Description

Numri i porosisë: 525200
Informacioni i produktit “Tizian Cut 5.2 Sistemi i avancuar i bluarjes”
Pro-Seria për kërkesat më të larta
Projektuar për kërkesat më të fundit në përpunimin CAD/CAM. Përfitoni nga qëndrueshmëria jashtëzakonisht e lartë dhe përpunimi me dridhje të ulëta falë strehës së re të makinës me një pjesë të bërë nga betoni polimer. Për më tepër, servomotorët dinamikë me rezolucion të lartë me sistem matës absolut lehtësojnë një përpunim deri në 20% më të shpejtë me saktësi optimale.

Tizian 3.5 Pro+ – Zgjidhja e automatizuar gjithëpërfshirëse:
Përpunoni të gjitha materialet konvencionale CAD/CAM me vetëm një makinë. Preciziteti i jashtëzakonshëm i makinës ju lejon të prodhoni edhe restaurime shumë komplekse si p.sh. konstruksione me një pjesë të mbështetur nga implantet. Mbajtësja standarde e boshllëkut përdoret për prodhimin e restaurimeve me kënde bluarje deri në 30 gradë. Kjo e bën serinë “Tizian 3.5 Pro” një zgjedhje të shkëlqyer për kërkesat e larta të laboratorëve dentarë dhe qendrave të mullirit. Ka kohë që makinat e bluarjes Tizian kanë tërhequr vetëm laboratorë dhe qendra të mëdha dentare – me dizajnin më të fundit, shumë kompakt të makinerive, ato janë bërë gjithashtu një opsion shumë popullor për laboratorët e vegjël dhe të mesëm.

Përfitimet tuaja:

Baza e makinës revolucionare e bërë nga betoni polimer për një ngurtësi më të madhe dhe rrjedhimisht një saktësi më të lartë
Përpunimi i njëkohshëm me pesë akse
Sisteme matëse absolute në të gjitha akset
Përpunimi i thatë dhe i lagësht
Përpunimi i të gjitha materialeve të rëndësishme në stomatologji, duke përfshirë metalet
Këndi i punës së akseve deri në +/- 30 gradë
Ndërruesi i veglave 20-fish, i mbuluar
Përpunimi në faqen e boshllëkut është një opsion (boshti B në pozicionin 90 gradë)
Bosht me frekuencë të lartë Jäger me deri në 60,000 rpm

Të dhënat teknike

Përpunimi i njëkohshëm me pesë akse
Ndërruesi i automatizuar i mjeteve me 20 lojëra elektronike (opsionale)
Bosht me frekuencë të lartë, max. Fuqia dalëse 240 V, 2.6 kW me 60.000 rpm, 6.5 bar, 100 l/min.
Funksioni i integruar i përpunimit të lagësht
Kompjuteri i integruar dhe ekrani me prekje
W/D/H rreth. 758 x 790 x 857 mm
Pesha rreth. 205 kg

I përshtatshëm për këto materiale:

Titanium
Lidhjet jo të çmuara
Dioksidi i zirkonit
Akrilike PMMA për restaurime të përkohshme dhe splinte
dylli
Kompozit i përforcuar me Zirkoni dhe Kompozit
PEEK materiale
Akrilik acetal
Polikarbonat
Me mbajtës shtesë bosh: qeramikë qelqi dhe disilikat litiumi*
Vorgefertigte abutments**

** Aksesor opsional

AlbanianEnglish