AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Tizian Cut 5.2 Advanced Plus milling machine

Description

Numri i porosisë: 525210

Informacioni i produktit “Makina bluarëse Tizian Cut 5.2 Advanced Plus”

Pro-Seria për kërkesat më të larta

Projektuar për kërkesat moderne në përpunimin CAD/CAM. Përfitoni nga qëndrueshmëria jashtëzakonisht e lartë dhe përpunimi me dridhje të ulët për shkak të strehës së re të makinës me një pjesë të bërë nga betoni polimer. Për më tepër, servomotorët dinamikë me rezolucion të lartë me sistem matës absolut lehtësojnë një përpunim deri në 20% më të shpejtë me saktësi optimale.
Tizian 3.5 Loader Pro+ – Zgjidhja profesionale:
Sistemi i integruar i mbërthimit me pikë zero lehtëson përdorimin e një sërë sistemesh përshtatëssh, të tillë si adaptorë qeramike qelqi ose sisteme të ndryshme të parapërpunuara. Makina përpunon restaurime me një kënd bluarjeje deri në 90 gradë me ndihmën e mbajtësit inovativ të boshllëkut të hapur. Për më tepër, Tizian 3.5 Loader Pro+ me ngarkuesin e tij plotësisht të automatizuar bosh lehtëson përpunimin e shumëllojshëm të deri në 12 boshllëqe në funksionimin pa pilot.

Përfitimet tuaja:

Baza e makinës revolucionare e bërë nga betoni polimer për një ngurtësi më të madhe dhe rrjedhimisht një saktësi më të lartë
Përpunimi i njëkohshëm me pesë akse
Sisteme matëse absolute në të gjitha akset
Përpunimi i thatë dhe i lagësht
Përpunimi i të gjitha materialeve të rëndësishme në stomatologji duke përfshirë metalet
Këndi i punës së akseve deri në +/- 30 gradë
Ndërruesi i veglave 20-fish, i mbuluar
Përpunimi në faqen e boshllëkut është një opsion (boshti B në pozicionin 90 gradë)
Bosht me frekuencë të lartë Jäger me deri në 60,000 rpm
Ngarkues bosh për deri në 12 boshllëqe (materiale të ndryshme)

Të dhënat teknike

Përpunimi i njëkohshëm me pesë akse
Ndërruesi i automatizuar i mjeteve me 20 lojëra elektronike (opsionale)
Bosht me frekuencë të lartë, max. Fuqia dalëse 240 V, 2.6 kW me 60.000 rpm, 6.5 bar, 100 l/min.
Funksioni i integruar i përpunimit të lagësht
Kompjuteri i integruar dhe ekrani me prekje
W/D/H rreth. 1058 x 789 x 847 mm
Pesha rreth. 250 kg

I përshtatshëm për këto materiale:

Titanium
Lidhjet jo të çmuara
Dioksidi i zirkonit
Akrilike PMMA për restaurime të përkohshme dhe splinte
dylli
Kompozit i përforcuar me Zirkoni dhe Kompozit
PEEK materiale
Akrilik acetal
Polikarbonat
Me mbajtës shtesë bosh: qeramikë qelqi dhe disilikat litiumi**
Abatmente te parafabrikuara**

** Aksesor opsional

AlbanianEnglish