AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Tizian Cut 5.2 Plus milling machine

Description

Numri i porosisë: 523210

Informacioni i produktit “Frezë Tizian Cut 5.2 Plus”

Përpunon pothuajse të gjitha materialet që përdoren në teknologjinë dentare, si dioksidi i zirkonit, lidhjet jo të çmuara ose rrëshirat e teknologjisë së lartë si p.sh. SHIKONI. Qeramika e qelqit dhe mbështetësit e parafabrikuar janë bluar me opsionin e bluarjes së lagësht. Tizian 3.5 Loader ka të njëjtat veçori si Tizian 3.5 Loader. Tizian 3.5 disponohet opsionalisht me një ndërrues bosh 12-fish.

Materialet e mundshme për bluarje:

titanium
lidhjet jo të çmuara
dioksidi i zirkonit
Rrëshirat PMMA për të përkohshme dhe splinte
shtesë: qeramika e qelqit dhe disilikati i litiumit* me një mbajtës të veçantë bosh

kompozita të përbëra dhe të përforcuara me zirkon
Rrëshirat PEEK
Rrëshirat acetal

*disponohet me pagesë shtesë

Përfitimet tuaja

Ekstremisht për të ardhmen: për shkak të integrimit të tij në “Rrjedhën e plotë dixhitale të punës”
Servo motori EC për saktësi edhe më të lartë
Këndi i pjerrësisë së akseve deri në 30° për frezimin e prerjeve ekstreme
CAM-PC i integruar me ekran me prekje
Ndërruesi i veglave mbrohet nga pluhuri/rroje për një jetë më të gjatë shërbimi
Version kompakt me tavolinë që kërkon pak hapësirë

Të dhëna teknike Tizian 3.5 Loader

5 akse, frezim i njekohshem
Ndërruesi automatik i veglave me 12 ndarje veglash
Bosht me frekuencë të lartë, max. fuqia dalëse 2,200 W në 60,000 rpm
Opsioni i bluarjes së lagësht
PC dhe ekran i integruar me prekje
w/d/h përafërsisht. 1058 x 790 x 857 mm
Pesha përafërsisht. 225 kg
Rrëshirat PEEK

AlbanianEnglish