AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Tizian Cut 5.2 Pro Plus milling machine

Description

Numri i porosisë: 523250

Përshkrim
Sistemi ideal për kurorat dhe urat dytësore teleskopike të bluara, të fiksuara me ngjitje.

Informacioni i produktit “Frezë Tizian Cut 5.2 Pro Plus”
Sistemi ideal për kurorat dhe urat dytësore teleskopike të bluara, të fiksuara me ngjitje.
Sistemet e bluarjes Tizian 3.5 Pro dhe Tizian 3.5 Loader Pro u zhvilluan me një koncept inovativ të makinës, i cili është përshtatur me kërkesat e sotme për prodhimin e CAD/CAM. Përfitoni nga stabiliteti i jashtëzakonshëm dhe përpunimi pa dridhje për shkak të kornizës së re të makinës me një pjesë të bërë nga betoni polimer. Për më tepër, servo motorët dinamikë me definicion të lartë me një sistem matës absolut lehtësojnë një përpunim që është 20% më i shpejtë, ndërkohë që ende ofron saktësi optimale.
Tizian 3.5 Pro – Zgjidhja e automatizuar “gjithë-në-një”: Mbjekni pothuajse të gjitha materialet konvencionale dentare CAD/CAM me vetëm një makinë bluarjeje. Saktësia e jashtëzakonshme e makinës ju lejon madje të përpunoni restaurime shumë komplekse, si p.sh. konstruksione me një pjesë të mbështetur nga implantet. Duke përdorur mbajtësin standard të boshllëkut, restaurimet bluhen në pesë akse, me kënde bluarje deri në 30 gradë. Këto avantazhe e bëjnë linjën e produkteve “Tizian 3.5 Pro” një zgjedhje të shkëlqyer që do të plotësojë kërkesat e laboratorëve moderne dentare dhe qendrave të mullirit. Dizajni kompakt i bën makineritë një alternativë jo vetëm për laboratorët e mëdhenj dentarë dhe qendrat e bluarjes, por edhe për laboratorët dentarë të vegjël dhe të mesëm.
Tizian 3.5 Loader Pro – zgjidhja pro: Sistemi i integruar i kapëseve me pikë zero lehtëson përdorimin e një sërë sistemesh përshtatëssh, si përshtatës për qeramikë xhami dhe sisteme të ndryshme të parapërpunuara. Duke përdorur mbajtësin e ri të boshllëkut të hapur, mund të bluani restaurimet në kënde deri në 90 gradë. Për më tepër, Tizian 3.5 Loader Pro me ruajtjen e tij plotësisht të automatizuar të boshllëqeve ju lejon të bluani deri në 12 boshllëqe të ndryshme në funksionim pa pilot.

Përfitimet tuaja:

Magazinim bosh për deri në 12 boshllëqe të materialeve të ndryshme
Kornizë revolucionare e makinës e bërë nga betoni polimer
Përpunim i njëkohshëm me 5 boshte
Sistemi matës absolut në të gjithë akset
Përpunim deri në 20% më i shpejtë
Mulliri i lagësht ose i thatë
Përpunimi i të gjitha materialeve të rëndësishme në industrinë dentare, duke përfshirë përpunimin e metaleve
Këndi boshtor deri në +/- 30 gradë
Frezimi i pjesës së përparme të boshllëkut është i mundur (boshti B në pozicion 90 gradë)
Bosht Jäger HF me deri në 60,000 rpm

Të dhënat teknike:

Numri i aksit dhe lloji i përpunimit: 5 aks njëkohësisht
Maks. këndi i bluarjes kur përpunohet një bosh prej 98 mm: Boshti A +/- 30 gradë; Boshti B +/- 25 gradë
Maks. këndi boshtor Boshti A: 360 gradë; Boshti B: 115 gradë
Mulliri i lagësht: i integruar
Maksimumi i rrotullimit/Pmax~: 60,000 rpm/1 kW
Makinë boshtore: Servo motorë AC me kodues absolut 0,15 µm
Ena e veglave: 6 mm bosht
Ndërruesi i veglave: 20-fish me mbulesë mbrojtëse kundër pluhurit bluar
Ndërruesi i boshllëqeve: plotësisht i automatizuar, 8-fish (opsionale: deri në 12-fish)
Pesha: 250 kg
Gjerësia x thellësia x lartësia: 1058 x 790 x 857 mm
Furnizimi/frekuenca/performanca e rrjetit: 100 V-240 V; 50/60 Hz; 2200 W
Furnizimi me ajër të kompresuar: 6-9 bar prurje konstante, 60 litra/minutë
Materialet: CoCr/NEM, titan, dioksid zirkoniumi, oksid alumini, PMMA, rrëshira, përbërje, dyll, qeramikë qelqi, qeramikë hibride

AlbanianEnglish