AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

VARIO 230 & VARIO 230 ZR/ TTC mode

Description

Modaliteti VARIO 230 & VARIO 230 ZR/ TTC
• Modaliteti TTC
• Teknologjia Z-120
• Ekran me prekje të plotë dhe navigim intuitiv në menu
• Lidhje USB
• Z -Modaliteti i tharjes
• efektive dhe që kursen kohë
• Siguria përmes PFC
• (Kontrolli i dështimit të energjisë)

AlbanianEnglish