AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

VARIO PRESS 330

Description

VARIO PRESS 330 .e/ ADVANCED PRESS™️ & VARIO PRESS 330 .e ZR/ ADVANCED PRESS™️ Modaliteti TTC
• ADVANCED PRESS™️*
• Modaliteti TTC
• Kontroll plotësisht automatik dhe dinamik i presionit të balsimit
• Z -Modaliteti i tharjes
• efektive dhe që kursen kohë
• Siguria përmes PFC
• (Kontrolli i dështimit të energjisë)
• Ekran me prekje të plotë dhe navigim intuitiv në menu
• EASY Light Display
• Qendra e shërbimit të shkarkimit të portës USB

AlbanianEnglish