AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Vintage PRO

Description

Porcelani feldspatik i optimizuar i përforcuar me leucit për gamën klasike CTE

Vintage PRO përfaqëson një gjeneratë të re të sistemeve PFM. Ky porcelan feldspatik inovativ i përforcuar me leucit, i bazuar në sistemet Vintage me shkrirje të lartë, karakterizohet nga efikasiteti dhe estetika profesionale. Trajtimi i shkëlqyeshëm i linjave të mirëpërcaktuara të produkteve është optimizuar sistematikisht dhe baza e tij prej porcelani është kombinuar me materiale të reja – për lehtësi edhe më të madhe përdorimi, siguri më të lartë dhe qëndrueshmëri në shkrepje, dhe nuanca natyrale opaleshente.

Me temperaturën e tij të ndezjes prej përafërsisht. 900 °C, Vintage PRO tregohet kryesisht për rimesimin e kornizave të aliazheve jo të çmuara, por mund të përdoret gjithashtu për rimeso lehtësisht dhe estetikisht të lidhjeve PFM me ar të lartë, me ar të reduktuar ose me bazë paladiumi. Përveç kësaj, sistemi është ideal për t’u përdorur në korniza metalike të bëra me CAD/CAM ose sinterim.

Përfitimet

Estetikë profesionale me opalescencë dhe fluoreshencë precize
Trajtim i lehtë falë grumbullueshmërisë së lartë gjatë skalitjes
Përshtatje perfekte me të gjitha lidhjet konvencionale PFM
Sistemi i hijeve reale sipas natyrës që riprodhon të gjitha nuancat klasike VITA*
Përputhja e nuancave të personalizuara me efekte porcelane dhe njollash
Stabilitet i shkëlqyeshëm i ngjyrave, dimensioneve dhe shkrepjes – edhe pas shkrepjes së shumëfishtë
Porcelanët e pakomplikuar të sistemit Vintage PRO lejojnë si fillestarët ashtu edhe profesionistët të arrijnë estetikën maksimale në një kohë minimale.

Indikacionet
E pajtueshme me të gjitha lidhjet PFM të përdorura zakonisht me një CTE të rekomanduar prej 13,5 deri në 14,8 x 10-6K-1

AlbanianEnglish