AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

X-Mill 220 4-AXIS Dental milling

Description

Detajet
Makina X-220 u zhvillua nga Shenzhen Xiang Tong Medical Techology Co., LTD.
Makinë për gdhendje dhe frezim dentar me katër boshte, dizajn i integruar, duke e bërë thjeshtësi rajonalizimin e punës;
Makinë bluarje e thatë, veçanërisht zhvillimi i sistemit të kontrollit.
Përpunimi me shpejtësi të lartë, me saktësi të lartë, dylli merr 3-4 min/pc, zirkonium merr 8-10 min/pc.

Parametrat teknikë:
Dimensioni: 730*720*620 (mm)
Pesha neto: afërsisht 150 kg
Tensioni në hyrje: Njëfazor 220V 50/60HZ
Fuqia maksimale: 2.0 KW
Fuqia e boshtit: 1.2 kw
Sasia e aksit: 4
Gama e bluarjes: XYZ: 125/130/80 mm A: 360°
Modaliteti i bluarjes: Mulliri i thatë
Shpejtësia maksimale: 36,000 rpm
Shpejtësia maksimale e ushqyerjes: 6000 mm/min
Kapaciteti i grirës: 3
Ndërrimi i grizës: Automatik
Ftohja: ftohje me ujë
Materialet: Zirkoni, Dylli, PMMA
Koha e bluarjes”: zirkoni: 8 minuta dyll: 3 minuta

AlbanianEnglish