AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

X-Mill 300 4-AXIS Dental milling

Description

Detajet
Makina X-Mill 300 u zhvillua nga Shenzhen Xiang Tong Meidical Technology Co., LTD.
Makinë për gdhendje dhe frezim dentar me katër boshte, dizajn i integruar, duke e bërë thjeshtësi rajonalizimin e punës;
I disponueshëm stili i thatë ose i lagësht, veçanërisht zhvillimi i sistemit të kontrollit.
Përpunimi me shpejtësi të lartë, me saktësi të lartë, dylli merr 3-4 min/pc , zirkonium merr 8-10 min/pc.

Parametrat teknikë:

Dimensioni : 730×720×620 (mm)
Pesha neto: afërsisht 150 kg
Tensioni në hyrje: AC njëfazor 220 V
Fuqia e boshtit: 1.5 kw
Sasia e aksit: 4
Gama e bluarjes: XYZ: 125/130/80 mm 360° (±20)
Modaliteti i bluarjes: Mulliri i lagësht ose i thatë
Shpejtësia maksimale: 60,000 rpm
Shpejtësia maksimale e ushqyerjes: 6000 mm/min
Kapaciteti i grirës: 6
Ndërrimi i mureve: Automatik
Ftohja: Ftohja me ujë
Materialet: Zirkoni, dylli, mbështetësja para mullirit (opsionale), PMMA, qeramika qelqi (optike)
Koha e bluarjes: Zirkoni: 8 minuta, dylli: 3 minuta, qeramika e qelqit: 15 minuta, bazamenti i premillit: 16 minuta

AlbanianEnglish