AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

X-Mill 500 5-AXIS Dental milling

Description

Detajet
Makina bluarëse X-Mill 500 u zhvillua nga Shenzhen Xiang Tong Medical Technology Co, LTD.
Makinë për gdhendje dhe bluarje dentare me pesë boshte, dizajn i integruar, duke e bërë thjeshtësi rajonalizimin e punës;
Stili i bluarjes së thatë, veçanërisht zhvillimi i sistemit të kontrollit.
Dizajni i strukturës horizontale, njësia e kontrollit kyç është bërë nga origjinali i importuar me cilësi të lartë, vidë, shina udhëzuese, si komponentë dhe dizajn pa mirëmbajtje, duke reduktuar pajisjet për problemet e mirëmbajtjes profesionale.
Shpejtësi e lartë, përpunim me saktësi të lartë, dylli merr 3-4 min/pc, zirkonium merr 8-10 min/pc

Dimensioni:820*750*720mm
Pesha: Përafërsisht 170 kg
Tensioni i hyrjes: AC njëfazor 220 V
Fuqia e boshtit: 1,8 kw
Sasia e aksit: 5
Gama e bluarjes:XYZ:220/160/120mm A:±35°  B:360°
Modaliteti i bluarjes:Frezimi i thatë
Shpejtësia maksimale: 60,000 rpm
Shpejtësia maksimale e ushqyerjes: XYZ: 6000 mm/min
Kapaciteti i grirës: 8
Ndërrimi i furrës: Automatik
Ftohje: Ftohje me ujë
Materialet e përpunimit: Zirkoni, dylli, PMMA, Metal i butë
Koha e bluarjes: Zirkoni: 8 minuta dyll: 3 minuta

AlbanianEnglish