AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

X-Mill 600 5-Axis Dental milling

Description

Të gjitha në një

Funksioni origjinal i importuar me cilësi të lartë, gjithëpërfshirës
Precizion i lartë dhe punueshmëri me shpejtësi të lartë
Zgjedhja e diversitetit, Mund të përpunojë kurorën e dhëmbëve, urën dentare,
mbështetëse, kapëse shufre, urë mbjellëse, kllapa
Ekran inteligjent me prekje, përpunim me një buton

Të dhënat teknike

Emri :Frezë X-Mill 600
Dimensioni: 1110x820x1820 (mm)
Pesha neto: përafërsisht 850 kg
Tensioni i hyrjes: AC njëfazor 220 V
Sasia e aksit:5
Gama e bluarjes:XYZ:320/130/150mm A: 360° B:±40°
Modaliteti i bluarjes: Mulliri i lagësht
Shpejtësia maksimale  : 60,000 rpm
Shpejtësia maksimale e ushqyerjes:
XYZ: 6000 mm/min
Kapaciteti i furrës: 12
Ndërrimi i gurëve: Automatik
Ftohje: Ftohje me ujë
Materialet: CoCr/NEM, titan, PMMA, dyll, qeramikë qelqi, qeramikë hibride.
Koha e bluarjes:Kurora:30 min abutment:50min.bar:2h

KIT X-MILL 600 PËRFSHIHET

Makinë freze X-Mill 600       Mostra dylli për testim
Vakum (opsionale)                     Manual operimi
Rezervuari i ujit 30 l                            Software Hyperdent

AlbanianEnglish