AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

X-Milll 600S Dental milling machine

Description

Detajet
Krijuesi i implantit: X-Mill 600S

– Frezim i njëkohshëm me 5 akse me rrotullim të boshtit B deri në 40 gradë.

– Struktura masive prej gize plus porta
– Bosht i fuqishëm i industrisë prej 2.7 kw
– Saktësi e lartë e përsëritjes prej 1 mikron
– këmbyes automatik i veglave për 16 bur
-Shkëlqyeshëm në abutment, urë implantuese dhe bluarje shufrash

Parametrat teknikë:

Dimensioni
; 1230x820x1830 (mm)
Pesha neto: rreth 950 kg
Tensioni në hyrje: AC njëfazor 220 V
Fuqia e boshtit: 4 kw
Sasia e aksit: 4
Gama e bluarjes: XYZ: 360/240/150 mm A: 360 gradë
Modaliteti i bluarjes: Mulliri i lagësht
Shpejtësia maksimale: 40,000 rpm
Shpejtësia maksimale e ushqyerjes: XYZ: 6000 mm/min
Kapaciteti i grirës: 8
Ndërrimi i mureve: Automatik
Ftohja e gishtit: Ftohja me ujë
Materialet: Titani, aliazh titani, aliazh Co-c
Koha e bluarjes: kurora: 25 minuta, Puna në kornizë: 2-4 orë

AlbanianEnglish