AlbanianEnglish

KONTAKT

info@realdent.al

Z1 ECO

Description

Z1 ECO me qese filtri për stacionet e punës dhe pajisjet që gjenerojnë pluhur
Karakteristikat dhe vetitë
Të dhënat teknike
Gjerësia: 200 mm
Lartësia: 675 mm
Thellësia: 590 mm
Pesha: 28 kg
Tensioni: 230V AC ±5%, 50-60Hz
Performanca: 15-50l/sz
Niveli i zhurmës: 41-57dB(A)

Opsionet për lidhjen e ajrit të shkarkimit
Pajisjet standarde të sistemeve të thithjes Z1 përfshijnë një difuzor në daljen e sistemit, i cili garanton rrjedhën e ajrit të shkarkimit të parashikuar me ligj prej një maksimumi një metër në sekondë.
Përndryshe, një filtër H14 ose një filtër i karbonit të aktivizuar mund të instalohet atje në përputhje me vlerën udhëzuese të përshkruar.
Si një alternativë tjetër, një përshtatës për lidhjen e ajrit të shkarkimit me pjesën e jashtme është opsionalisht i disponueshëm.

Çelësi i rregulluar i hapave
Z1 ka 5 nivele thithjeje, performancën e të cilave përdoruesi mund ta vendosë dhe ruajë lirisht në katër nivelet e para.
Njësia ka gjithashtu një kontroll inteligjent të fuqisë së thithjes, e cila përshtatet vetë me cilësimin e programuar në varësi të nivelit të mbushjes së filtrit.
Kjo siguron një performancë konstante, pavarësisht nga niveli i mbushjes së qeses së filtrit.
Niveli i pestë i thithjes shërben si një nxitje për fuqinë maksimale të thithjes afatshkurtër.

Teknologji motorike
Kontrolli i ri Smart Drive për motorët e furçës së karbonit është instaluar në sistemet e thithjes Z1 ECO dhe Z1 CAM.
Kjo teknologji siguron një kohë të garantuar funksionimi të motorit prej 1500 orësh pa ndryshuar furçat e karbonit.
Përveç kësaj, koha e gjatë e funksionimit mund të rritet ndjeshëm nga mundësia e ndërrimit të furçave të karbonit.

Certifikata IFA për testimin e lidhur me pluhurin nga DGUV
Prapashtesa i referohet sistemeve të thithjes në laboratorët dentarë.
Ai konfirmon që nxjerrësi i pluhurit plotëson kërkesat e specifikimit të provës DIN EN 60335-2-69, Shtojca AA (shkalla e
ndarja e pluhurit, ndryshimi i filtrit, nxjerrja e pluhurit nga njësia etj.) ose që thithja dentare
sistemi përputhet me kërkesat e përshkruara në specifikimin e provës GS-IFA-M020.

Zubler Extraction Technology APP
Një lidhje Bluetooth me Zubler Extraction Technology APP ju jep mundësinë për të marrë me shpejtësi një numër të madh informacioni për gjendjen e sistemit të thithjes.
Mund të bëni lehtësisht cilësime individuale në pajisje nga smartfoni ose tableti juaj dhe të na kontaktoni përmes mirëmbajtjes në distancë në rast shërbimi.

Paneli i kontrollit të jashtëm
Për një komoditet më të lartë në trajtimin e pajisjes, ne kemi zhvilluar një modul kontrolli të jashtëm, të cilin mund ta instaloni shtesë në një pozicion të përzgjedhur lirisht të stacionit tuaj të punës.
Gjithmonë në nivelin e syve tuaj, ju kontrolloni dhe përdorni njësinë dhe merrni informacione të rëndësishme të drejtpërdrejta për sistemin e thithjes.

AlbanianEnglish